Уикенд на странджанката и бирата ще привлича туристи в края на лятото в Бургас


Уикенд на странджанката и бирата ще привлича туристи в края на лятото в Бургас
Снимката е илюстративна
16 Септември 2020, Сряда


В дните преди есенното равновесие в морския град настроението все още ще е лятно

Автор: Десант

Каква е разликата между странджанката и принцесата? И що е то гурме странджанка? А с коя бира върви най-добре любимата на бургазлии филия, намазана с кайма и запечена на скала, носеща името на близката митична Странджа планина? 

Отговорите на тези въпроси може да намери всеки, който реши да посети през предстоящите почивни дни Бургас, в навечерието на есенното равноденствие, бележещо окончателно края на лятото.  

Програмата на поредния тематичен уикенд в морския град, посветен на бирата и странджанката, ще е пълна с море, приключения, спортни и културни събития - концерти, състезания, магически спектакли, прожекции на филми и пр.

Отделно, пивоварната „The Brewery" ще предлага „зелена бира за ценители", а насред Бургаския залив - на остров Света Анастасия, жителите и гостите на Бургас ще може да се почерпят със специалното  островно билково крафт пиво. Пивоварната „Metalhead Brewery" пък ще привлича посетители с дегустация на крафт бира от 8 крана, апетитни странджанки и други вкусни барбекю специалитети.

В ресторанта за бургери в морския град „Дъ бург" ще може да се намери „По-яката странджанка", а във веригата от заведения за бързо хранене „Младост" за всеки две закупени странджанки ще има подарък айрян. 

Цялата програма за уикенда на бирата и странджанката в Бургас от 18 до 20 септември вижте ТУК.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки