Санкция за обява в електронен магазин за хипноза, която предпазва от Ковид-19


Санкция за обява в електронен магазин за хипноза, която предпазва от Ковид-19
31 Август 2020, Понеделник


Преди около два месеца пък Комисията за защита на потребителите обяви за нелоялна практика представянето на спирт за горене като дезинфектант

Автор: Десант

Буквално преди дни Комисията за защита на потребителите (КЗП) се произнесе за наличие на нелоялна търговска практика по отношение на обява в електронен магазин за хипноза, която предпазва от Ковид-19.

„Очевидно това няма как да е истина, след като Световната здравна организация и всички авторитетни здравни институции в света заявяват официално, че към момента няма лекарствено или нелекарствено средство, което да предпазва от заразяване и/или да лекува ефективно болестта" - коментира в ефира на телевизия Bg on air председателят на КЗП Димитър Маргаритов.

Той беше категоричен, че институцията ще продължава да следи пазара за такъв тип нарушения.

Припомняме, че преди около два месеца Комисията обяви за нелоялна практика и представянето на спирт за горене като дезинфектант.

Маргаритов информира потребителите, че Комисията вече се помещава на нов адрес в София - улица Врабча 1,  до сградата на Операта, като на първия етаж е обособена специална приемна.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки