Няма заразен човек, почивал на къмпинг „Градина"


Няма заразен човек, почивал на къмпинг „Градина"
12 Юни 2020, Петък


Вероятно се касае за летовник, настанен в някое друго място за отдих в местността 

Автор: Десант

Стопанисващите къмпинг „Градина“ край Черноморец опровергаха информацията, че има заразен с коронавирус човек, който е почивал при тях.

„Наематели на местността „плаж Градина“ са различни къмпинги, но само един от тях – най-старият къмпинг на Българското Черноморие - нашият, носи името „къмпинг Градина“ и на територията на него няма регистриран случай на коронавирус" - пишат те до медиите.

От екипа на мястото за отдих уверяват, че изключително сериозно и стриктно спазват предписанията на здравните власти за превенция. Хигиенните мерки на територията на къмпинга включват дезинфекция на общите санитарни помещения и бунгалата след всеки гост.

„Самите бунгала разполагат с напълно оборудвана кухня и са разположени на достатъчно разстояние едно от друго, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на верандата си и да се отдаде на заслужена почивка. На нужното голямо разстояние са разположени и караваните, а при специални мерки работят и общите части в къмпинга"  - изтъква в прессъобщението си домакините на „Градина“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки