„България еър“ възстановява полетите между София и Варна


„България еър“  възстановява полетите между София и Варна
Снимка: Архив Planespotters.net
27 Май 2020, Сряда


Самолети на авиокомпанията постепенно ще започнат да летят и по други редовни маршрути, по които имаше анулации, наложени заради COVID-19 пандемията

Автор: Десант

Националният превозвач „България еър“ възстановява голяма част от честотите на полетите си между София и морската ни столица. От 25 май авикомпанията започва да изпълнява два полета дневно – сутрешен и вечерен.

След 10 юни броят на полетите между двата града ще се увеличи, като ще бъде добавена и трета честота в удобен следобеден час.

Първият следобеден полет между София и Варна по разписание ще се изпълни на 11 юни.

Паралелно с възстановяването на честотите по вътрешната линия, която е и една от най-търсените сред пасажерите, „България еър“ продължава постепенно да зачестява полетите си и по още от редовните си маршрути, по които имаше анулации, наложени заради COVID-19 пандемията.

Авиокомпанията изпълнява всичките си полети при още по-засилени хигиенни и организационни мерки, редовна дезинфекция на самолетите и санитарните помещения в тях. Сигурността, здравето и спокойствието на пасажерите са приоритет за компанията, затова с цел превенция, „България еър“ въведе и изискване за задължително носене на маски по време на полет както за екипажите, така и за пътниците.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки