Wizz Air ще вози от Бургас до Виена - еднопосочно


Wizz Air ще вози от Бургас до Виена - еднопосочно
05 Май 2020, Вторник


От авиокомпанията правяг това пътуване възможно за многото клиенти, които в момента искат да се приберат при семействата си

Автор: Десант

Wizz Air обяви старта на нов маршрут от Бургас до Виена. Билетите вече са в продажба и са на цена малко под 40 лева. 

Спазвайки всички национални и международни разпоредби и актуалните рестрикции за пътуване, Wizz Air прави обоснованото пътуване възможно за многото клиенти, които в момента искат да се приберат при семействата си.

Днешната новина съвпада с началото на новата ера на пътувания в Wizz Air с висока степен на хигиенизиране и дезинфекция. Наскоро авиокомпанията обяви въвеждането на редица засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж.

Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква както кабинния екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици.

Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане.

От пътниците се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището. Кликнете тук, за да видите новото видео с ключовите мерки за здраве и безопасност на Wizz Air.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Въпреки че пътуването в момента е ограничено от правителствените разпоредби, ние очакваме облекчаване на ограниченията, тъй като ситуацията се подобрява, и нашите клиенти ще могат скоро да започнат да пътуват отново. За Wizz Air България е ключов пазар и екипът ни е посветен на развитието на българската ни мрежа и предлагането на все по-достъпни възможности за пътуване от трите града, в които оперираме в страната.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки