Дрогиран шофьор уби журналиста Милен Цветков


Дрогиран шофьор уби журналиста Милен Цветков
20 Април 2020, Понеделник


Водачът, предизвикал инцидента, е мъж на 22 години

Автор: Десант

Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Фаталният сблъсък между два джипа стана край мол в София навръх Великден.

Журналистът е издъхнал на път за болницата. Бил е с много тежки травми от силния удар, който свидетели описват като бомба. Цветков чакал на червен светофар, когато другата кола се забила в задната част на автомобила му.

Водачът, предизвикал инцидента - мъж на 22 години, е шофирал под въздействието на наркотици. По последна информация той е издирен и задържан.

Милен Цветков бе едно от емблематичните лица в историята на NOVA. Преди да се присъедини към екипа на медията, зрителите го познават от ефира на Българската национална телевизия, където трупа опит като репортер и водещ на новинарската емисия „По света и у нас”.

През 2000 г. е поканен в NOVA като водещ на „Здравей, България”. Именно той е човекът, който поставя началото на политическия сутрешен блок такъв, какъвто го познаваме днес. Милен Цветков първи въведе политическите интервюта рано сутрин, а също така даде думата на зрителите чрез откритата телефонна линия в ефир.

През годините поемаше различни предизвикателства в NOVA – освен като лице на сутрешния блок, кариерата му включваше още водещ на предаването „60 минути с Милен Цветков”, водещ на четвъртия сезон на Big Brother (през 2008 г.), а така също и водещ на новинарската емисия на медията. След като за период от една година (от 2010  г. до 2011 г.) напуска NOVA, през 2011 г. отново се завърна в нейния ефир, но вече като водещ на „Часът на Милен Цветков”. Милен Цветков бе известен със своя провокативен и нестандартен стил, който никога не оставяше зрителите и събеседниците му безучастни.

Една от последните му изяви беше на представянето на книгата на Асен Агов преди около месец.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки