Виртуална кутия ще събира желания и мечти за живота след извънредното положение


Виртуална кутия ще събира желания и мечти за живота след извънредното положение
07 Април 2020, Вторник


Инициативата е под наслов „Заедно за едно по-добро УТРО“

Автор: Десант

В разгара на пандемията и в трудното време, което преживяваме, център за талантливи деца решава да се бори по един различен начин с вируса. С инициатива под наслов „Заедно за едно по-добро УТРО“ Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и Център за млади таланти представят своята вълшебна „Кутия за мечти и желания“, която ще събере най-съкровените копнежи на деца и възрастни за живота след извънредното положение.

Организаторите призовават всички да споделят какво мечтаят да направят, веднага след като отново заживеем в свят без коронавирус. Те вярват, че всичко скоро ще бъде наред и нямат търпение да получат, прочетат и споделят всички малки мечти и големи копнежи за скорошното по–добро утро.

Снимките на ръчно написани бележки с мечти и желания (бeз огрaничения в броя) следва да се изпращат на лично съобщение на фейсбук страницата „Център за млади таланти, Бургас“ или като прикачен файл (attachment) на info@forbgkids.org до 13 април.

Виртуалното представяне на пълната кутия ще се състои на 14 април на фейсбук страницата на центъра. Трите най-оригинални желания ще бъдат отличени с почетни грамоти.

Ето и една малка част от съкровените копнежи на инициаторите на идеята: „Ще прегърна силно баба и дядо!“; „Ще се радвам на залеза над морето, заобграден от любими хора!“; „Ще продължа да вярвам, че чудесата се сбъдват!“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки