НФСБ продължава дарителската си кампания


НФСБ продължава дарителската си кампания
27 Март 2020, Петък


От партията на Валери Симеонов активно подпомагат по места болници и медици

Автор: Десант

Дарителската кампания, която народните представители на НФСБ подеха, закупувайки респираторен апарат - продължава. От партията на Валери Симеонов активно подпомагат по места болници и медици.

Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова дари лични средства в размер на 5 хил.лв. за закупуване на защитни облекла за Инфекциозна болница в София.

В Стара Загора - областният управител Гергана Микова закупи и дари 150 предпазни медицински шлема за медици от здравните заведения и Онкологията в града.

В Смолян - заместник-областният управител Владимир Гърбелов предостави на болницата 150 предпазни шлема.

В Бургас – народният представител Христиан Митев и общинските съветници Милен Ненчев и Боян Дяков също подпомогнаха с лично дарение УМБАЛ „Бургас“. Със средствата ще бъдат закупени предпазни средства за медиците.

Във Видин – народният представител Росен Живков предостави на местната болница 200 предпазни медицински шлема.

В Асеновград – общинският съветник от НФСБ Милко Милков осигури като лично дарение за болницата в града 150 предпазни медицински шлема.

В Троян – общинският съветник от НФСБ Николай Тодоров също дари предпазно медицинско оборудване за местното здравно заведение.

За болниците в Карлово, Първомай и за Онкологичната болница в София - народният представител Борис Ячев закупи  и дари 200 предпазни медицински шлема.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки