Wizz Air пуска полети от София до родината на Lego


Wizz Air пуска полети от София до родината на Lego
30 Януари 2020, Четвъртък


Самолети на компанията ще летят от българската столица и до летище Гетуик в Лондон 

Автор: Десант

Wizz Air обяви на 30 януари два нови маршрута от София: до Билунд (Дания) и Лондон Гетуик (Великобритания).

От 3 юни 2020 г. новата услуга на WIZZ до датския град ще се извършва два пъти седмично, в сряда и неделя, предоставяйки на клиентите възможност да посетят родното място на легендарните играчки Lego. Билетите до Билунд вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение WIZZ на цени само от 47,99 лв.

Другият нов маршрут от София, който Wizz Air пуска, е втората услуга на авиокомпанията до Лондон, този път до летище Лондон Гетуик, което е най-натовареното местно летище след Хийтроу. Полетите ще започнат от 1 юни 2020 г., като най-ниската тарифа към момента е 66,99 лв.

Маршрутът ще се изпълнява всеки ден, осигурявайки на пътниците удобен график за пътуване до столицата на Обединеното кралство в пика на най-голямото европейско спортно събитие тази година: Европейското първенство по футбол 2020. Стадион „Уембли“ ще бъде домакин на общо 7 мача, включително полуфиналите и финала на турнира.

Билунд е прекрасен град в Южна Дания, който се е развил и просперира покрай компанията за играчки Lego, основана там през 1932 г. Ето защо, градът е известен като родината на Lego и се е утвърдил като популярна дестинация за семейна ваканция. Там се намира огромният увеселителен парк LEGOLAND, който разполага дори със собствен зоопарк Lego и хотел Lego, както и самата фабрика за играчки LEGO и зашеметяващия воден и увеселителен парк Lalandia.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки