117 са към момента обявените вакантни длъжности за войници


117 са към момента обявените вакантни длъжности за войници
Снимката е илюстративна
31 Октомври 2019, Четвъртък


Вижте къде се търсят кандидати

Автор: Десант

117 са обявените със заповед на военния министър вакантни длъжности за войници във военни формирования от състава на Съвместното командване на силите.

Във военно формирование 48940 – Бургас, има 52 вакантни длъжности; във военно формирование 52210 – Банкя, 3 вакантни длъжности; във военно формирование 28860 – Горна Малина, 36 вакантни длъжности; във военно формирование 42610 – Козарско, 2 вакантни длъжности; във военно формирование 52480 – София, 2 вакантни длъжности и във военно формирование 22980 – София, 23 вакантни длъжности. 

Кандидатите за войници, спечелили конкурса, се приемат на военна служба, ако към датата на сключването на договора за военна служба не са навършили 28 години. До 41 години пък трябва да са тези, които са изпълнявали военна служба във въоръжените сили и не са били освободени от нея по дисциплинарен ред, като кандидатстват за заемане на длъжността не по-късно от 10 години след освобождаването им от военна служба.

Съвместното командване на силите (СКС) е функционално интегрирана структура на оперативно ниво за командване, управление и ръководство на Българската армия за изпълнение на пълния спектър от мисии на Въоръжените сили на Република България.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки