Патриоти от НФСБ дариха книги на читалището в Българово


Патриоти от НФСБ дариха книги на читалището в Българово
22 Октомври 2019, Вторник


Дарението връчиха кандидатът на за кмет на община Бургас д-р Бойко Миразчийски и неговите колеги от листата за общински съветници на патриотичната формация

Автор: Десант

Кандидатът на НФСБ за кмет на община Бургас д-р Бойко Миразчийски и неговите колеги от листата за общински съветници на патриотичната формация - Милен Ненчев, Васил Камберов, Ивайло Стаматов и Марияна Лефтерова, дариха над 120 книги на читалище «Съгласие» в Българово. Те бяха придружавани от народния представител Христиан Митев.



Предоставените на читалищната библиотека литературни произведения са с различна тематика и са подходящи за читатели на всякаква възраст.

Кандидатите на НФСБ поеха ангажимент да съберат средства за народни носии на фолклорна група „Канатица" към духовното средище.

Екипът на читалището в Българово прие с благодарност дарението на патриотите, което ще обогати библиотечния му фонд, създаден още преди 110 години, заедно със създаването на духовното средище.

Припомняме, че в навечерието на Деня на народните будители, бургаската организация на НФСБ традиционно извършва подобни благотворителни инициативи. Миналата година например, дарение от книги получи библиотеката към читалището в с. Горица.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки