„Патриоти за Валери Симеонов” с мощна подкрепа в Пазарджик


„Патриоти за Валери Симеонов” с мощна подкрепа в Пазарджик
23 Май 2019, Четвъртък


„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1  в бюлетината

Автор: Десант

Валери Симеонов и НФСБ бяха единствените, които ни защитиха. Това заявиха собственици на малки бензиностанции на среща с водача на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” в Пазарджик тази вечер.

На срещата присъстваха още дребни и средни представители на малкия бизнес, които бяха категорични, че в лицето на Валери Симеонов и колегите му от НФСБ в Парламента са получили силна подкрепа и съдействие.

Валери Симеонов подчерта, че хората в листата на коалицията са дейни, последователни, хора, доказали се и хора, показали с работата си в България, че защитават дребния и среден бизнес.

Друг проблем, поставен на срещата в Пазарджик бе този с реда в махалите със смесено население. Лидерът на НФСБ и водач на листата на „Патриоти за Валери Симеонов” припомни как успешно е бил решен етническия конфликт в Асеновград, когато банда цигани биха спортуващи деца. Този модел е бил приложен и в пловдивската Шекер махала.

​След действията на Валери Симеонов като вицепремиер в кратки срокове бяха изградени полицейски участъци с постоянно полицейско присъствие и в двете гета, осигурени бяха патрулиращи автомобили, насилниците бяха предадени на прокуратурата, следствието и съда, беше осигурена охрана на спортуващите деца.

„Показахме как може да бъде въведен ред в гетата. И го направихме с реални действия, не – на хартия, с изписани стратегии”, подчерта Валери Симеонов.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1  в бюлетината.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки