Валери Симеонов със силна подкрепа в града на Апостола


Валери Симеонов със силна подкрепа в града на Апостола
Снимка: Пресцентър на НФСБ
19 Май 2019, Неделя


НФСБ е единствената партия, която има най-голямо основание да се бори за българско представителство в Европейския парламент, категоричен бе лидерът на патриотичната формация

Автор: Десант

„НФСБ е единствената партия, която има най-голямо основание да се бори за българско представителство в Европейския парламент, защото в нейната листа са хора, които реално ще свършат работа – така, както го правят и тук, в България. Ние сме доказали, че сме партия, която работи, вместо да приказва”.

Това заяви водачът на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” – Валери Симеонов, пред хората в Карлово. По стара българска традиция той бе посрещнат с хляб и сол, а вътре го очакваше пълна зала. Заедно с него бяха кандидатите за български представители в Европейския парламент от коалицията Венера Тодорова и Славчо Атанасов, както и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Верен на слогана „Вместо думи – действия”, Валери Симеонов акцентира на свършеното от него като вицепремиер и народен представител, както и на останалите депутати от НФСБ.

Той посочи изградената по границата с Турция ограда, благодарение, на която бе спрян мигрантския поток.

„За първи път малкият и среден бизнес получи защита в наше лице – ние застанахме зад малките собственици на казани за варене на ракия, зад малките собственици на бензиностанции и търговци на горива, зад хората по програмата „Плод и мляко”, зад дребните земеделски производители”, посочи Валери Симеонов.

Водачът на листата на родолюбивата коалиция припомни и проверките, инициирани от него по Черноморието, благодарение на които в бюджета на държавата влязоха няколкостотин милиона лева.

Валери Симеонов единствен се опълчи на големите акули в бизнеса, бе припомнено още по време на срещата – с внесените от него промени в Закона за хазарта.

НФСБ започна кардинална промяна в системата на ТЕЛК. Репортажите, които телевизиите излъчват през последните седмици за мними инвалиди са доказателство за това, че политическата сила е на прав път, настоявайки за реформата.

Благодарение на НФСБ и Валери Симеонов за първи път от 30 години насам българските общности в чужбина разбраха, че не са сами – с работата си като вицепремиер и народен представител Валери Симеонов показа, че българската държава трябва да стои и защитава интересите на нашите сънародници зад граница.

„Затова съм категоричен, че в Европейския парламент трябва да отидат хора, доказали, че могат да водят битки, да отстояват позиции и защитават българския национален интерес”, подчерта Валери Симеонов.

Дъбенските музиканти поднесоха на Валери Симеонов в знак на благодарност за подкрепата специално изработен портрет на Васил Левски. Благодарности към Валери Симеонов, за това, че ги подпомага отправиха и от Съюза на тракийските дружества.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки