Валери Симеонов във Варна: Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа


Валери Симеонов във Варна: Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа
18 Май 2019, Събота


Националният фронт за спасение на България e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент, категоричен бе лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа”. С този призив се обърна към хората в препълнената зала на Варна водачът на листата „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов. Заедно с него в срещата се включиха и кандидатите за български представители в Европейския парламент от коалицията Димитър Карбов, Валентин Касабов, Венера Тодорова и Йордан Апостолов.



Валери Симеонов беше категоричен, че българският народ трябва да изпрати в Европейския парламент дейни, последователни, упорити хора, които постигат целите си.

„Досега в Европейския парламент няма хора, които да защитават дребния и средния бизнес”, каза Валери Симеонов и даде пример с работата на НФСБ и неговата като вицепремиер в защита на дребния и среден бизнес у нас. „Спасихме от фалит собствениците на малки дестилационни обекти, малките търговци на горива,  работещите по програма „Плод и мляко”, дребни и средни земеделци. Това направихме в България. Това ще правим и в Европейския парламент”, подчерта Валери Симеонов.

„Националният фронт за спасение на България e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент. Ние знаем за какво отиваме там. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да говорим за това, за което всички говорят традиционно, а ще действаме както досега и ще продължаваме да показваме какво постигаме в интерес на българския народ.  Това, което правим тук – ще го правим и в Брюксел. Ние показахме, че сме хора на действието  - не на приказките ”, посочи още Валери Симеонов.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки