Бизнесът в Петрич: Валери Симеонов е човек, който помага реално


Бизнесът в Петрич: Валери Симеонов е човек, който помага реално
08 Май 2019, Сряда


Дребният и средният бизнес са костната система на държавата, каза лидерът на НФСБ

Автор: Десант

В лицето на Валери Симеонов малкият и среден бизнес вижда човек, който помага реално. Това заяви на среща в Петрич председателят на местната организация на НФСБ Георги Божков.

Думите му подкрепиха представители на бизнеса, които присъстваха на срещата и които са търсили на няколко пъти съдействието на Валери Симеонов като вицепремиер при досегашни проблеми.

Те припомниха подкрепата на лидера на НФСБ за малките и средни търговци на горива, за дребните собственици на казани за варене на ракия, както и за проблемите на дребните и средни земеделци.

Валери Симеонов не скри, че представителите на бизнеса в Петрич са били едни от най-активните по време на разговорите му като вицепремиер по проблемите на малкия и среден бизнес.

„На хората от дребния и среден бизнес трябва да се познават проблемите и да им се помага.  Това, което съм правил и като вицепремиер, и като депутат, това, което правим с другите народни представители от НФСБ  - трябва да го прави всяка една партия. Защото, отново ще повторя -  дребният и среден бизнес са костната система на държавата”, заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов. 

По думите му европейските избори са тези, при които ще имаме възможност да пратим в Европейския парламент хора, които реално да работят за българския бизнес.

„Вече го казах на ваши колеги - няма да е толкова лесно, но трябва да се търсят хора от бизнеса в други държави, които са в същата ситуация и да се търсят варианти да се противопоставим на общата тенденция за монопол. В противен случай става това, на което сме свидетели с пакета „Мобилност“ - ликвидиране на български фирми, изтичане на международните ни шофьори към Западна Европа, както и изтичане на сериозни данъци, които българската държава получава, към други държави”, подчерта Валери Симеонов.

Той бе категоричен, че именно в недопускането на подобни опасни процеси вижда смисъла на присъствието в Европейския парламент на българските представители, на отговорни хора от бизнеса, каквито са в листата на коалицията, водена от него.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
?
08.05.2019 09:55:47
0
0
Данъци към други държави...???
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки