Жестоко убийство в силистренско село, има един задържан


Жестоко убийство в силистренско село, има един задържан
02 Май 2019, Четвъртък


Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за умишлено престъпление срещу 19-годишния Хакан от Ножарево

Автор: Десант

Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за умишленото убийство на 62-годишен мъж от село Ножарево. За 24 часа по Закона за МВР е задържан 19-годишният Хакан И. от селото, който е установен като извършител на престъплението по член 115 от НК.

На 1 май 2019 г. след 23 часа е получен сигнал в ОД на МВР в Силистра от кмета на село Ножарево за пострадал мъж, който лежал безпомощно в центъра на селото. Повиканият медицински екип установил смъртта на 62-годишния А.М., който страдал от психично заболяване. Жертвата имала рана в главата.

Действията по разследването установили 19-годишния Хакан И. като съпричастен към тежкото криминално престъпление, което се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години.

И жертвата, и 19-годишният младеж са употребили алкохол, като между двамата разправията започнала в местната кръчма. 

Предстои Окръжната прокуратура в Силистра да привлече като обвиняем Хакан И. и да го задържи под стража до 72 часа с цел довеждането му в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки