Нови Искър притихна след поредното масово убийство


Нови Искър притихна след поредното масово убийство
18 Февруари 2019, Понеделник


По първоначални данни 25-годишен мъж е убил по изключително жесток начин родителите си, брат си и баба си

Автор: Десант

Поредно масово убийство е станало в Нови Искър. 25-годишен мъж е заподозрян за убийството на родителите си, брат си и баба си, съобщават от пресцентъра на МВР.

Заподозреният се казва Георги Ранов, син е на цивилен служител на Министерството на отбраната, съобщава Блиц.



Сигналът за тежкото криминално престъпление е бил подаден около 10,30 ч. днес, 18 февруари, уточняват от полицията. По непотвърдена от полицията информация жертвите са убити по изключително жесток начин, съсечени с брадва.

Никой не може да предположи засега какъв точно е мотивът му да избие жестоко семейството си. Съседи обаче си припомнят, че той на няколко пъти бягал от дома си, споменавал е и за самоубийство. 



В момента цялото ръководство на СДВР е на мястото на престъплението. 

Припомняме, че в първите дни на януари 2018 г. стана известно за безпрецеденто шесторно убийство в Нови Искър - престъпление без аналог в най-новата ни история. Тогава бяха разстреляни – баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и баба хладнокръвно с по няколко куршума.

В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката. Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби.

В хода на разследването стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с намерената в последствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, докато полицията го бе обградила.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки