Вицепремиерът Марияна Николова посети центрове за деца и възрастни с увреждания в Монтана


Вицепремиерът Марияна Николова посети центрове за деца и възрастни с увреждания в Монтана
17 Декември 2018, Понеделник


Развитието на Северозападния регион е приоритет за мен, каза заместник-министър председателят

Автор: Десант

Заместник-министър председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков посетиха центрове за деца и възрастни с увреждания в Монтана.

Вицепремиерът Николова изрази удовлетворение от качеството на предлаганите услуги и начина на тяхното управление, както и от условията за децата и възрастните.

„Доволна съм от старанието, което се полага от служителите на дневните центрове. Видимо е, че те се трудят със сърце и приемат работата си като кауза“, каза заместник-министър председателят.

По време на работното си посещение в Монтана Марияна Николова се срещна с кмета на града Златко Живков и областния управител Росен Белчев.

„Развитието на Северозападния регион е приоритет за мен. Затова първото ми официално посещение като заместник-министър председател е в Монтана“, каза вицепремиерът Николова.

По време на срещите бяха обсъдени възможностите за подобряване на инфраструктурата и за привличане на повече инвестиции в региона. Акцент в разговора беше и състоянието на детските градини и училищата, както и развитието на местния пазар на труда с фокус върху преодоляването на недостига от кадри.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки