Евгени Крусев подаде оставка заради ремонта на ул. "Граф Игнатиев"


Евгени Крусев подаде оставка заради ремонта на ул. "Граф Игнатиев"
Снимка: Дарик
04 Декември 2018, Вторник


Заместник-кметът по транспорта на София е призован от прокуратурата като обвиняем

Автор: Десант

Заместник-кметът по транспорта на София Евгени Крусев подаде оставка. Това обяви самият той на извънреден брифинг в Столичната община, съобщава БНР. Като повод за оставката си Крусев посочва, че е призован от прокуратурата като обвиняем за ремонта на ул. "Граф Игнатиев".

"Категорично мога да заявя, че ще си защитя името. Ако съм бил подведен от проектант или някой друг, който участва в целия процес по направата на проекта и така нататък, се надявам, че прокуратурата ще го установи. Към момента можем да кажем, че "Граф Игнатиев" от един ориенталски битак, на каквото приличаше преди, става една от красивите улици в София. Вярвам, че в скоро време ще бъдат завършени всички детайли около този ремонт и се надявам скоро да се възстановят трамвайните маршрути", казва Евгени Крусев, който е призован следващия вторник да даде показания.

От прокуратурата към момента не коментират случая.

По информация на "Хоризонт" разследването за ремонта е по сигнал на неправителствената организация "Спаси София". Проверката е прераснала в досъдебно производство, наблюдавано от Специализираната прокуратура. Подробности се очакват, когато бъдат повдигнати конкретни обвинения.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки