Майката, която една българка в чужбина издирваше чрез "Фейсбук", се оказа клошарка в Бургас


Майката, която една българка в чужбина издирваше чрез "Фейсбук", се оказа клошарка в Бургас
Снимка: KarlovoPress.com
22 Ноември 2018, Четвъртък


Вижте подробности за разтърсващата лична драма

Автор: Десант

Преди седмица писахме, че една млада жена, родена в Пловдив, но живееща в момента зад граница, публикува трогателна история в социалните мрежи, надявайки се да открие родната си майка, която за последен път случайно срещнала преди 20 години на улицата в София. Публикация за случая имаше и в карловския сайт KarlovoPress.com.

Лична драма: Млада жена издирва майка си, която не е виждала вече 20 години

Тъкмо благодарение на тази статия 35-годишната Диана Иванова усхпя да открие своята майка.

Татяна Раева от Сопот, която в момента живее в София, разпознава в старата снимка от статията клошарка, която видяла преди две години на една  от централните улици в Бургас. Двете се познавали добре от времената, когато майката на Диана - Станка, живеела в Сопот.



Сопотчанката, станала столичанка, всяка година ходи в Бургас на почивка и срещата й със Славка била съвсем случайна. На следващата година отново отишла на същата улица, но някогашната й съгражданка вече не била там. Разпитала за нея, но никой нищо не знаел.

Преди няколко дни Диана й се обадила, за да й каже, че открила майка си, пише KarlovoPress.com. В момента за нея имало кой да се грижи, тъй като е настанена в дом за възрастни хора край морския град.

По думите на Татяна, Диана Иванова планира другата седмица да си дойде от Англия, за да отиде да види изгубената си родителка.

Диана е дъщеря на Славка от първия й мъж, но Славка имала и втори брак, а от него син, който също не бил здравословно добре. 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки