Лична драма: Млада жена издирва майка си, която не е виждала вече 20 години


Лична драма: Млада жена издирва майка си, която не е виждала вече 20 години
14 Ноември 2018, Сряда


Тя търси помощ в социалните мрежи

Автор: Десант

Млада жена, родена в Пловдив, публикува трогателна история в социалните мрежи. 35-годишната Диана Иванова се надява така да открие родната си майка. За последен път случайно я срещнала преди 20 години на улицата в София.

Родителите й се развеждат, когато Диана е едва на 5 години. Тя остава да живее при баща си, като изцяло загубва връзка с майка си.

"Омъжих се, заживях в чужбина, баба ми и дядо ми по майчина линия починаха, много късно разбрах. Отидох до Сопот, за да намеря майка и брат ми от предишния й брак, Костадин (фамилия не знам, защото бях много малка тогава). Нито майка ми не бе там, нито брат ми. Съседи ме осведомиха, че майка не се е връщала дори за погребението, а брат ми го гледа баща му... имаме различни бащи с него" - разказва Диана.

Тези дни тя говори с баща си, който вече е на 92 години и той споделя, че преди около два месеца някой му е звънял да пита за бившата му съпруга, от която той е по-голям с 25 години.

"Дали от възрастта, или умишлено, казал, че са разведени от години и да не го притесняват повече. Останах шокирана, защото не съм очаквала, че няма да прояви поне малко грижа да разбере кой се обажда и какво се е случило" - вълнува се младата жена.

Сега тя е притеснена, че майка й е сама някъде там и има нужда от помощ, а може би няма кой да й подаде ръка. "Каквато и да е била в годините, каквото и да я е накарало да не се обърне назад, аз искам да се погрижа за нея, все пак ми е майка" - категорична е пловдивчанката.

Затова тя търси съдействие от приятелите си в социалните мрежи да й помогнат да я намери. 

"Готова съм да се погрижа за нея и да възнаградя всяка помощ. Моля ви ако някой познава Славка Цветкова Павлова, родом от Сопот, на 63 години в момента, да ми помогне да я открия. Майка е родена на 11 март 1955 г. и е живяла на много места, последно обаждането е дошло от Стара Загора. Баба ми се казваше Донка Павлова а дядо ми Цвятко Павлов" - дава информация за близките си Диана.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки