Авиопревозвач пуска промоция „Розов“ петък


Авиопревозвач пуска промоция „Розов“ петък
15 Ноември 2018, Четвъртък


Компанията предлага 10% отстъпка за всички групови резервации в продължение на цяла седмица

Автор: Десант

Авиопревозвачът Wizz аir стартира най-дългата промоция „Розов“ петък. През следващите 8 дни, от днес до полунощ на 22 ноември 2018 г., компанията ще предлага 10% отстъпка за всички групови резервации.

Всички български клиенти, които желаят да посетят ново място - независимо дали за семейно коледно пътешествие, новогодишно парти приключение с приятели или тиймбилдинг уикенд пътуване с колегите си, ще могат да се възползват от „розовата“ промоция, като имат възможност да избират измежду 45-те дестинации, които се предлагат в българската мрежа на Wizz аir, включително приказни зимни градове като Виена и Рим или вълнуващи слънчеви курорти като Дубай и Тел Авив.

За тези, които планират кратко уикенд бягство от страната, мрежата на WIZZ предлага и много прекрасни космополитни дестинации като Мадрид, Амстердам и Лондон.

Промоционалната кампания се нарича така в съответствие с основния цвят на марката. Групова отстъпка от 10% се отнася за всички полети през зимния сезон 2018/2019 г. и важи само за групи между 11–55 души.

Промоцията ще приключи в 23:59 ч. централноевропейско време на 22 ноември 2018 г., така че българските клиенти имат 8 дни, за да се възползват от офертата.

Тези, които искат да се възползват от изгодните „розови“ групови тарифи на Wizz аir, но не са сигурни с кого ще пътуват, могат да използват услугата Flexible Travel Partner, която им позволява да си запазят няколко билета, без да е необходимо да посочват името на техния спътник – тази информация ще е нужна чак при чекиране.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки