Дани Джеймс, пребил 68-годишен инвалид, остава в ареста


Дани Джеймс, пребил 68-годишен инвалид, остава в ареста
14 Септември 2018, Петък


Все още не са ясни резултатите от взетата от Джеймс кръв за анализ. Англичанинът обаче е признал, че е изпил голямо количество алкохол

Автор: Десант

27-годишният англичанин Дани Джеймс, който преби жестоко безпомощен 68- годишен инвалид от Шотландия в хотел в Слънчев бряг, остава в ареста. Това реши Окръжен съд Бургас, като по този начин потвърди взетата от Районен съд Несебър най- тежка мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо Джеймс. Определението на въззивната инстанция е окончателно и не подлежи на обжалване. Според защитата на британеца няма налице данни за тежко умишлено престъпление и решението на магистратите не отговаря на степента на обществена опасност.  

Едно от обвиненията на Дани е за това, че в късните часове на 5 септември безпричинно е нападнал непознат 68-годишен шотландец във видимо лошо здравословно състояние и му е нанесъл серия от удари. На видео от охранителните камери, изтекло в интернет пространството, ясно се вижда как британецът души безпомощния инвалид. Инцидентът е станал в 4-звезден хотел в Слънчев бряг, където двамата са били отседнали поотделно.

Все още не са ясни резултатите от взетата от Джеймс кръв за анализ. Англичанинът обаче е признал, че е изпил голямо количество алкохол. 

Дани e привлечен като обвиняем за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Прокуратурата се закани, че няма да толерира подобно поведение и ще иска ефективна присъда.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки