Индийски автомобили ще дебютират в България


Индийски автомобили ще дебютират в България
03 Септември 2018, Понеделник


Посетителите на изложението „Ауто сити Пловдив“ ще могат видят за първи път модели на „Махиндра“ - най-големия автомобилен производител в Индия. Вижте подробности за изложението

Автор: Десант

Нова марка автомобили стъпва на българския пазар и ще бъде показана на „Ауто сити Пловдив 2018“, част от Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември.

Посетителите ще могат видят за първи път модели на „Махиндра“ - най-големия автомобилен производител в Индия. Дебют в България ще направят два висококачествени автомобила от категорията SUV – компактният SUV KUV 100 и 7-местният XUV 500, които предлагат на достъпна цена лукс, удобства и качество, характерни за леки коли от по-висок клас, съобщиха от фирмата дистрибутор. 

С три върхови модела на изложението участва и компанията „Българска автомобилна индустрия“. Haval H2 е градски SUV с високотехнологично оборудване и изключително интуитивни прибори за улесняване на шофирането. Атрактивният компактен модел е първият автомобил на китайската марка, който предлага богата възможност за персонализация, съчетана с високо ниво на безопасност.

Предстои премиерата на Haval H6, когато ще бъде официално оповестена и неговата цена, обявиха вносителите. Всъдеходът разполага с три режима на шофиране – стандартен, икономичен и спортен, с множество други функции в помощ на водача. В модела се съчетават едни от най-модерните технологии за управление, комфорт и сигурност. 



Това са част от атрактивните експонати на „Ауто сити Пловдив 2018“, където посетителите ще се потопят в света на високите скорости. Един от гостите на изложението и Международния технически панаир ще има възможност да спечели наградата, осигурена от организаторите – лека кола по избор измежду седемте предложения в анкетната карта, която всеки ще получи с с входния билет. Те са: Seat Ibiza, Honda Jazz, „Ситроен“, Mahindra KUV 100, „Лада“, „Шкода“ и Hyundai i20.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки