Цветанов: От БСП можеха да ни питат кои са слабите моменти по темата „Сигурност“


Цветанов: От БСП можеха да ни питат кои са слабите моменти по темата „Сигурност“
Снимка: Glas.bg
26 Юни 2018, Вторник


Ще влезем в историята с вот на недоверие без аргументи, каза председателят на ПГ на ГЕРБ

Автор: Десант

„Ще влезем в историята с вот на недоверие, в който няма никакви аргументи”, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на брифинг в Народното събрание. Той заяви, че колегите им от БСП били избягали.

Днес на извънредно заседание депутатите дебатираха по повод вота на недоверие на тема „Сигурност”.

„Бих помолил колегите от БСП – винаги, когато искат да направят един вот, могат да ни попитат за консултация, да кажем, кои са слабите моменти”, добави Цветанов.

Той заяви, че няма никакви аргументи във вота на недоверие и дори Валентин Радев, вътрешният министър, нямал мотивация да им отговаря.

От своя страна Радев определи мотивите на БСП за искания вот на недоверие като пълни с популизъм. Той отрече битовата престъпност в страната да се увеличава, какъвто е един от мотивите на левицата.

„Отделно, цяла Европа ни хвали, че България е единствената държава, която пази най-добре сухопътната си граница”, изтъкна още вътрешният министър.

Радев коментира и проблемите в системата на МВР и заплатите на полицаите. „Повишихме заплатите. Да сте чули синдикатите? Имам чувството, че са ги закрили”, коментира той.

По повод един от основните аргументи на БСП за вота на недоверие, а именно бягащите от затвора престъпници, Радев каза, че това се случва. „Голямата грешка на БСП е, че не са отчели тенденцията през годините, а вадят единични случаи”, каза Радев.




В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки