Димитър Евлогиев, бивш служител на "Медицински одит": Говорим за корупция в най-зловещия й вариант


Димитър Евлогиев, бивш служител на "Медицински одит": Говорим за корупция в най-зловещия й вариант
17 Юни 2018, Неделя


Ще изскочат смачкани преписки и подменени констатации. Аз очаквам лавина от разкрития в „Медицински одит”, каза ексглавния секретар на контролния орган

Автор: Десант

„Ще изскочат смачкани преписки и подменени констатации. Аз очаквам лавина от разкрития в „Медицински одит”. Говорим за корупция в най-зловещия й вариант. До там бяха стигнали нещата, че те го бяха приели като стил за работа”. Това прогнозира в студиото на „Събуди се” по NOVA Димитър Евлогиев, бивш главен секретар в „Медицински одит”.

Той заема длъжността „главен секретар” в „Медицински одит” около 2 години, но за кратко време казва, че забелязва нередности, за които сигнализира на шефовете си.

„Проблеми във всяка администрация има, но около 2016 г. сигналите от колегите зачестиха и нещата започнаха да се влошават. Това започна да става ежедневие. Всеки Божи ден при мен идваше колега с оплакване – за оказване на натиск, за това, че е свършил работа, че има разкрития по нарушенията”, каза още Димитър Евлогиев, бивш главен секретар в „Медицински одит”.

„Обвиненията ми са към всички тези хора, към цялото ръководство. Защото ги запознах с проблема, написах го и го депозирах и те, вместо да се коригират, направиха мобилизация и се направи една организирана кампания за публичното ми очерняне – експертно, в личен план, изолация и т.н.”, добавя Димитър Евлогиев.

След напускането му обаче той не е виждал доклада за нарушенията в „Медицинския одит”.

На въпрос защо само той говори за нарушенията, Димитър Евлогиев заяви: "Репресиите са страхотни".


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки