Десислава Иванчева: Не съм пипала парите, ръцете ми светнаха от лист, подхвърлен от полицай


Десислава Иванчева: Не съм пипала парите, ръцете ми светнаха от лист, подхвърлен от полицай
Снимка: БНТ
20 Април 2018, Петък


„Казват, че сигналът е подаден от "Ваклин груп", обяви кметицата на "Младост"

Автор: Десант

Не са ми светели ръцете, каза кметицата на „Младост” Десислава Иванчева, която беше доведена в съдебната зала за заседанието по гледането на мярката ѝ.

Иванчева беше доведена заедно със зам.-кмета на „Младост” Биляна Петрова и двете говориха зад стъклената преграда в съдебната зала.

Според Иванчева е имало заговор.

"Парите на бяха в мен. Бяха в колата. Бяха под седалката", крещеше Иванчева през стъклото.

Тя показа и лист с написан на него текст. 

"Ръцете ми не светеха като елха. Светна отстрани. Това идва от листа, на който писах показания", каза Иванчева и обясни, че човекът, който стои зад акцията срещу нея е някой си Румен Р.

„Казват, че сигналът е подаден от "Ваклин груп", обяви Иванчева, викайки през стъклото.

По-рано днес прокуратурата поиска постоянен арест за Иванчева, Петрова, както и за бившия кмет на „Младост” Петко Дюлгеров. Повдигнати са им обвинения по чл. 302а НК – подкуп в особено големи размери.

В прокуратурата не е разпоредена и не се извършва каквато и да е проверка на действията на наблюдаващите прокурори и разследващите органи по досъдебното производство, по което обвиняема е кметът на Район Младост – Столична Община - Десислава Иванчева, уточниха още от държавното обвинение.
Източник: БНТ


В категории: Новини , Разследвания

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
в тези връзки
21.04.2018 07:58:25
0
1
Има и други проблеми... с авторитета на общественото съзнание, масовите комуникации, социалните комуникации. От самото начало се вкара в обръщение един мъртъв език. Риторики, които не намериха своите културни хармонизации в България....вкл. основни факти. Така, че резултатите... и спекулацията с това .... Няма думи за тези чудовищни неща
2
в тези връзки
21.04.2018 07:22:28
0
1
и пак в тези връзки - другият проблем е Егото ... на необразования, некадърния, и мързеливия. Вкл. и по истанбулската конвенция .... много Еги - се съберат... и всичка психология на т.нар. демокрация - само с егите се заиграва. И да убиваме хората, които могат, защото на ония Егите са по-важни!!! Тях ще подхранваме, развиваме и насъскваме....!!! И ще дискриминираме Егите, най-първо на културните хора.... Ясно.
1
в тези връзки
21.04.2018 07:14:46
1
0
Здравейте в. Десант. Много ви се радваме, но също така.... с времето започва да си личи, че някои теми липсват в програмната политика, ли се казва. И това е Образованието!!! По този въпрос - абсолютно се мълчи. Няма никакви материали....(въобще в медиите) Или единственото, което се прави е да се дават страшните статистики. Безграмотието се вижда навсякъде...
Намирам чудовищно и най-тежкото престъпление, че не се възстановява познанието за историята, която така или иначе не познаваме до 1944 г. Ако преди се е подменяла с идеология, то сега също се подменя с неща от сорта на граждански часове - бежанци и мигранти, права на човека...доколкото разбирам това намира място в програмите... Искам да кажа, че както искам да уча граждански часове, но при които също липсва хартата на гражданите, градовете, така искам и да уча за онази България, която не познаваме. Която е била обект само на идеология и непознаване. Тези факти - пораждат много повече въпроси... (както и този случай - нали уж беше срещу високо строителство...; извиняваме се много но по принцип и извън случая - дали кметовете, особено! имат някакъв авторитет??? Разбира се Младост - не е най-добрия пример за този въпрос... малко с ала-балите..... Образованието - е проблемът.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки