Федерацията на ловните асоциации в Европейския съюз с първи форум в България


Федерацията на ловните асоциации в Европейския съюз с първи форум в България
Управителен съвет и Генерална асамблея на FACE в Брюксел, Белгия, 28.09.2016 г.
16 Април 2018, Понеделник


Конференцията ще открие вицепремиерът Валери Симеонов с дискусия на тема „Въздействието на европейското земеделие върху лова и опазването на дивата природа“

Автор: Десант

Заместник министър-председателят по икономическата и демографска политика Валери Симеонов ще открие дискусия на тема „Въздействието на европейското земеделие върху лова и опазването на дивата природа“. Форумът ще се проведе на 17 април от 9 ч. в хотел „Риу Правец“.

Конференцията е организирана като част от ежегодната среща на борда на Федерацията на ловните асоциации в Европейския съюз (FACE), която ще се състои в България за първи път.

Фокусът на форума ще бъде поставен върху Общата селскостопанска политика (ОСП) на ЕС и мерките, необходими за подобряването на биологичното разнообразие и в частност на дивечовите запаси в Европа.

На събитието ще присъстват делегати на организациите по лова от 36 държави, както и редица експерти от български и международни институции.

Срещата на борда на FACE се състои веднъж годишно в различни държави с цел обсъждане и решаване на наболели проблеми и обмяна на опит между ловните общности в Европа.

Домакин на събитието е Националното ловно-рибарско сдружение – „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ), което чества 120-годишен юбилей от създаването си.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки