Куриоз! Фотоволтаичен парк край Бургас конкурира Венеция


Куриоз! Фотоволтаичен парк край Бургас конкурира Венеция
Снимка: Авторът
08 Март 2018, Четвъртък


Обилното снеготопене потопи стройните му редици с панели под вода

Автор: Теодора Иванова

Тази година зимата пощади района около Бургас и край морето видяха сняг само за 3-4 дни и то почти на прага на пролетта. Но и това беше достатъчно да блокира пътищата в и около морския град, а в последствие снеготопенето довърши поразиите и наводни тук и там ниви и други терени.

Във вода до колене е потопен и фотоволтаичен парк до село Константиново. Пазачът му Стоян Костов споделя, че се чувства като във Венеция. 

Друг е въпросът, че съоръженията там са изградени баш в разливната част на езерото Мандра и самото им местоположение предразполага за подобна съдба. Но да е мислил навреме този, който е избрал да ги постави точно тук. 

С малко повече инициативност и ентусиазъм обаче той може да превърне този дефект в ефект. Нужно е само да пусне между редовете няколко гондоли и набързо ще си възвърне инвестициите от туристите, които ще идват да се повозят в този своеобразен венециански атракцион.


В категории: Новини , Репортажи

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
гугле...
08.03.2018 17:30:32
0
0
"Устойчиво развитие".... Пак!
Устойчиво... трябва да бъде/значи "Противостоящо на". И тука е подобна грешката. "Устойчиво/а/в" се употребява с предлога "на/срещу". Устойчив на/срещу. Т.е. Пртивостоящо на... допълнение/еди какво си. Сбъркана граматика. и т.н до ей такива ... БЛАТА/БЛАТО от Престъпности!!!
4
гугъл - инглиш
08.03.2018 17:17:28
0
0
What is an “integrated plan for sustainable urban development ... (някой пита)
www.jessicafund.gr/index.php/about.../integrated-plan/?lang...
An integrated plan for sustainable urban development comprises a system of interlinked actions which seeks to bring about a lasting improvement in the economic, physical, social and environmental conditions of a city or an area within the city. The key to the process is “integration”, meaning that all policies, projects and ...
(interlinked actions???? Вери интерстинг??? Риали??? Нот шуър..... ат олл)

Ето още варианти от гугъл....
"Intagrated Planning for sustainable Urban Development"
"Integrated Plans for sustainable urban development ...." ec.europa.eu/regional.../jjj/.../20100325_integrateplans.pdf
ec.europa.eu/regional.../jjj/.../20100325_integrateplans.pdf
3
Seriozni Waprosi????!!!!
08.03.2018 17:05:32
0
0
Всяко ... Нещо. От.... ДО!!!
Treti wapros.
Хора, които позволяват... такива Издевателства над/със Мисълта си (Мозъка си)???
Само "глупости".... В какво ще се превърнеш? Кал от Мръсотия!!! Помия от Мръсотия.... и всичко останало...(престъпност)
Като, че ли съм Учител... да попраавям грешки на хора/четеш... ??? Само глупаци... могат да повтарят глупости!!! И си (мислят ... че са Нещо!!! Фактор!!! пари, коли, Охрани, тефтерчета с телефони... контакти!!! После, ако ви прави впечатление, в писмени текстове/вестници/статии.... се избягва "Юридически" Език!)
... (аз няма да чета, излишни неща; или не дай си боже да има нужда също да се поправят....) Тези проблеми с Мисълта/Езика.... не може да не касаят Национални Сигурности!!!
Управленски нива, буквално с Промити мозъци, които може да им извращаваш мозъците с "Безобразия" на Езика....... Поне ги предупреждавам в интернет.
Писал, няколко пъти!!! съм до Комисия за Защита на потребителя. Конституционен съд. Писатели. И до Омбундсмана. Някой Да поеме нещата, да ги изпрати до Конституционния съд. (???)
Това, че може като Търговска/Маркетинг Стратегия (за тия по дърветата, дето растат, село без училище) да се слагат като "Контактен" Персонал, "Фронт-Офис"...., хора, които приемат да произвежда/възприема мозъка им подобни глупости.... може да е също част от Режисурата. (как, кой, къде се обработва истинската информация?) Като това също е чест от престъпностите.... За заблуда, и за да се генерират, инсценират, тиражират... безсмислици, объркване....
"Психологически" Ефекти!!!. Разбира, че тези хора се дразнят...волю/неволю от такива несъвместимости... и сценичния ефект...е също да тиражира престъпност, агресия, власти, Дясно/Ляво... е без смисъл, безсмислие и т.н
В нито едно интервю.... до сега - не се изяснява, не се задават въпросите, за да се изясни, разграничи.... и т.н. това, което трябва, за да се развие мисълта по нататък??? S.O.S
2
VaprosI Sledstvia
08.03.2018 16:18:25
0
0
”Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020“

Тия... по всичките управленски... не знам какви неща? - Каква държава, село, фирми ще Управляват????
Човек, който не владее Родният език - Българин ли е? Втори въпрос излиза??? Само ???? в Тоя Език???
1
Urozi po Balgarski 3
08.03.2018 16:08:58
0
0
Ако това ви е българският език.... няма нищо чудно. И кой знае колко още други неща. И за онуй село дето го писах... Цялата държава направена на блато, на село без училище!!! Обаче, един, който бил по-буден и инетлегинтен, завършва висше образование. (каквото ида е, каквито и да са орязани програми.... инженеринг, като всичко останало) Брат му - не. Не завършва висше. У Партията на работа. после промените.... и понеже е в партията, оня списък.... фирми. коли, разбира се. И ще подарява Нашия, забогателия...на Брат си... Кола!!! (у мене са пачките... батоьвото...) Понеже, тия които са учили български език са обедняли и най-малкото не намират за нужно да "карат коли".
Братът, ученият връща Подаръка!!! Обаче.
У България всичко ... Обърнато. Обратната. Наопаки!!! Други думи, граматика... всичко обърнато!!!! Въпроси с повишена трудност. (затуй няма да се регистрираме в фес-бук - задник-бук, демек...пиши колко искаш у фес-бук, всезнайковците и престъпниците...)
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки