Промениха мярката за неотклонение на д-р Димитров в подписка


Промениха мярката за неотклонение на д-р Димитров в подписка
Д-р Иван Димитров
06 Март 2018, Вторник


Той е обвинен за причиняване на смърт при превишаване на пределите на неизбежната отбрана и за незаконно притежаване на оръжие

Автор: Десант

Мярката на пловдивския лекар Иван Димитров беше променена на подписка и предстои той да бъде освободен от ареста. Прокуратурата промени и обвиненията срещу него - те вече са за причиняване на смърт при превишаване на пределите на неизбежната отбрана и за незаконно притежаване на оръжие, съобщава БНР. 

Изявлението на прокуратурата идва чак сега, тъй като тази институция работи с доказани факти, заявиха прокурорите в началото на днешния брифинг. Според окръжния прокурор Румен Попов, в момента на кражбата в жилището на д-р Димитров не са присъствали неговата съпруга и двете им деца - те са били в Крумово.

Не е имало опит за проникване в дома на семейство Димитрови в Пловдив, а в гаража, който е в двора на кооперацията. Крадецът не е имал съучастник, каквито версии се тиражираха. Убийството на Жоро Джевизов е извършено с незаконен пистолет на д-р Димитров. Оръжието е укрито от негов познат. 


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки