Световнoизвестни сноубордисти снимат филм за България


Световнoизвестни сноубордисти снимат филм за България
Снимки: Агенция APRA
01 Февруари 2018, Четвъртък


Целта е да се покаже една различна точка за страната ни и тя да заеме своето място на световната сноуборд карта

Автор: Десант

30 световноизвестни фрийстайл сноубордисти пристигнаха в България, за да се включат в заснемането на филм, посветен на културата на зимния спорт.

„За първи път събираме цялата банда от Stinky Family заедно и се радвам, че това се случва именно тук, в България“, сподели Христо Петков, основател на фирмата за чорапи за сноуборд и лайфстайл Stinky Socks и основен двигател на събитието. По думите му е много трудно да събереш всички райдъри по време на зимния сезон, тъй като те са много заети.

Целта на филма е да се покаже една различна точка за България през погледа на хората, които никога не са били тук и да се постави страната ни на световната сноуборд карта. Кинолентата излиза през септември и ще се разпространява в цялата дистрибуторска мрежа на Stinky в повече от 25 държави.

Вече цяла седмица Stinky Family обикалят цяла България, като правят триковете си из центъра на София, хижа в Стара планина, а миналата събота демонстрираха най-доброто от сноуборда в Боровец на специално изградено трасе.

Nick Dirks, Jesse Paul, Erik Leon, Marcus Rand, Jake Schaible, Joonas Eloranta, Jessi Blackwell и Jeffy Gabrick са само част от имената, гостували у нас. Всички споделят, че в България много им харесва и са впечатлени, че могат да карат в градска среда и хората ги приемат много топло.




В категории: Спортен дух , Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки