Коларово се сбогува със своя хроникьор Георги Костадинов


Коларово се сбогува със своя хроникьор Георги Костадинов
05 Януари 2018, Петък


Той загина в автомобилна катастрофа на 31 декември, часове преди настъпването на Новата година и три дни след като стана горд дядо на първороден внук

Автор: Димитър Тренчев

Семейство, роднини и приятели изпратиха днес във Вечността хроникьора на Коларово Георги Игнатов Костадинов. Той загина в автомобилна катастрофа на 31 декември, часове преди настъпването на Новата година и три дни след като стана горд дядо на първороден внук.

Съселяните му ще го запомнят като човекът, който организира, режисира и засне на легендарната Липушова поляна в Беласица планина първата и все още единствена историческа възстановка в Коларово и една от първите в България. 

Със своя фото и видео обектив Георги увековечи милиони мигове от сватби, кръщенета, абитуриентски празненства, спортни състезания и какви ли не общоселски празници, сред които особено му беше на сърце стародавната Сурва...

Последните години от живота си Георги беше енергетикът на петричките оранжерии, собственост на бизнесмена Велин Георгиев. Бог да прости Георги и светла му памет.


В категории: Новини , Общини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки