Петорното убийството в Нови Искър е хладнокръвно и премислено, казва психиатър


Петорното убийството в Нови Искър е хладнокръвно и премислено, казва психиатър
Неделчо, синът му Георги, Кети и нейната дъщеря Нанси. Полицията още няма отговори кой е отговорен за касапницата
03 Януари 2018, Сряда


При такъв тип престъпления обикновено убиецът е емоционално обвързан, категорична е д-р Цветеслава Гълъбова

Автор: Десант

„Убийството е извършено с аптекарска точност. Според мен това изключва версията за афект. По-скоро е хладнокръвно, премислено, подготвено убийство. Или този, който го е извършил е с тежка психопатия, или е плод на болестно променено съзнание”.

Това коментира в предаването  „Здравей, България” на НОВА д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски”.

Във вторник вечерта в къща в Нови Искър бяха открити 5 трупа. Според разследващите всички са убити с по един куршум.

Жертвите, както вече стана ясно, са мъж на средна възраст – Неделчо Юнаков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Същевременно МВР обяви за издирване 44-годишната Кети Кюхова. Тя е майка на 16-годишната Нанси и втора жена на Неделчо Юнаков.

20-годишният Георги наскоро е започнал работа като санитар именно в държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски”.

„Работеше при нас като санитар от няколко месеца. Интелигентно момче беше”, заяви д-р Гълъбова.
Според нея при такъв тип престъпления обикновено убиецът е емоционално обвързан.

Междувременно стана ясно, че и друга трагедия е белязала семейния живот на Неделчо и Кети. Двамата се запознали през 2012 г., а връзката им започнала през октомври. Малко след това Кети забременяла, но през юни 2013 г. загубила бебето. Наложило се дори психолог да оказва помощ на почернената жена.

Съседи на Неделчо и Кети разкриват, че двамата отскоро се преместили в Нови Искър. До края на 2015 година семейството живяло в столичния квартал "Младост".

Близки на 44-годишната жена се опасяват, че тя също е станала жертва на бруталното престъпление. Те са категорични, че убиецът или убийците са на свобода, след като оръжието все още не е открито.

Полицаите работиха през цялата нощ. Оръжието с което е извършено зверството все още не е открито. Изчезналата Кети също. Очаква се следствените действия да продължат и през днешния ден.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки