Измамни оферти по Нова година: Селски къщи на ужасите се пробутват на туристи за супер лукс (Снимки)


Измамни оферти по Нова година: Селски къщи на ужасите се пробутват на туристи за супер лукс (Снимки)
30 Декември 2017, Събота


Един от селските тарикати, решили да направят еднократен удар от наивни туристи, е собственикът на вила „Снежанка” в Дебели лаг, община Радомир

Автор: Светлана Николова

Посрещането на Нова година в спретната къща за гости, с весела компания и доволно количество червено вино е класика в празничния жанр. Все повече българи избират точно този начин – да се съберат с приятели, някъде далеч от градската суета, в планината или сред селската идилия. По-евтино е от скъпите курорти и много по-весело отколкото у дома.

Изобщо предлагането на къщи за гости напоследък е разпространен бизнес. Но покрай многобройните оферти се намират и измамници, затова е добре човек да си отваря очите на четири и добре да си проверява информацията, когато договаря условията за празничните вечери.

Група младежи от София и Бургас е изтеглила късата клечка с една такава оферта, открита в интернет. Става дума за вила „Снежанка” в радомирското село Дебели лаг, пусната на „промоция” за Нова година срещу сумата от 1 500 лева.

Снимките, публикувани на страницата на вилата във Фейсбук, както и в рекламните сайтове, показват повече от прилична обстановка. Механа в битов стил за 40 души, 6 стаи, 15 легла, 4 бани, самостоятелен санитарен възел, барбекю на двора, река край къщата – направо мечта!Истината обаче се оказва грозна. Сградата има повече общо с къща на ужасите, отколкото с място за обитаване. Това дошлите да празнуват научават на място. Някои от тях са пътували цял ден, за да се доберат до Дебели лаг.

Разочарованието е огромно – нищо от показаното в рекламите не отговаря на истината.

След първоначалния шок хората се свързват със собственика на „Снежанка”, който нагло им отговаря – ако не ви харесва, махайте се.

Потресената компания изпрати на Десант снимки като доказателство в каква скъпа и прескъпа кочина са се озовали. С молба да ги публикуваме - като предупреждение за други, които след тях ще се излъжат да нощуват във вилата.

Уверете се сами в наглата измама, наречена луксозна вила "Снежанка" в Дебели лаг:


Това е "басейнът" пред къщата. По всичко личи, че е запуснат от години


Това пък би трябвало да е реката, която минавала през двора


Баните видно не са чистени от построяването на къщата


Част от кухнята

И още кухненски кошмари:


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Потресен гражданин
30.12.2017 18:11:25
1
1
Това наистина е покъртително!!! Би трябвало да има институции, които да се заинтересуват от случая и пишман "хотелиерът" да си плати за тарикатлъка!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки