Издирват тайната дъщеря на Джобния Херкулес - японката Наоми


Издирват тайната дъщеря на Джобния Херкулес - японката Наоми
Колаж: 24rodopi.com
26 Ноември 2017, Неделя


Жена от Кърджали му ражда още три деца

Автор: Десант

Една от наследничките на Наим Сюлеймаонглу, който почина на 18 ноември, е японката Наоми, съобщава турският вестник „Хабер тюрк“. 

„Бившият шеф на федерацията ни потърси с молба да издирим четвъртата "тайна" дъщеря на Наим, която е от японка“, пишат от изданието.

Джобният Херкулес и японската журналистка се залюбили по време на Олимпиадата в Сеул през 1990 г. Поданичката на Страната на изгряващото слънце заминала с Наим за Турция и през 1991 г. се ражда дъщеря ими Наоми. Семейството обаче се разпаднало след около две години, тъй като Миоко била болезнено ревнива. Тя взела детето и отпътувала за родината си.

Преди време 24rodopi.com разкри, че Джобният Херкулес има и други деца, които сега поискали да се свържат със сестра си. Голямата любов на Наим Сюлейманоглу, която е родом от Кърджали, му ражда 3 дъщери. Тя била собственичка на агенция за манекенки и модели. Двамата нямат брак, но Наим се грижи за дъщерите си. 

И четирите деца на легендарния щангист живеят с майките си, но носят неговата фамилия, разкрива  24rodopi.com, цитирайки свой източник от Турция, който е следил през годините кариерата и личния живот на трикратния олимпийски шампион.


В категории: Новини , Спортен дух , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки