Митничари спряха контрабанда на над половин тон перилни препарати


Митничари спряха контрабанда на над половин тон перилни препарати
09 Октомври 2017, Понеделник


Колата е влязла в страната ни от Турция през ГКПП Лесово на 5 октомври

Автор: Десант

Недекларирани 419 броя перилни препарати, омекотители, шампоани и др. препарати за бита с общо тегло над половин тон иззеха митническите и гранични служители на ГКПП Лесово от лек автомобил с българска регистрация.

Колата е влязла в страната от Турция през ГКПП Лесово на 5 октомври 2017 г. сутринта. Митническите и гранични служители на ГКПП Лесово извършват съвместна проверка на автомобила по искане на служителите от „Гранична полиция". 

При проверката, те откриват в багажника на автомобила и в чанти в купето на колата рекордно количество недекларирани перилни препарати - общо 419 броя прах за пране от различни марки и в различни опаковки, омекотители, шампоани, ароматизирани води и други препарати за бита. 

Над 514 кг са иззетите контрабандни стоки. Установено е, че те са собственост на един от пътниците в автомобила, който ги е разпределил в багажника, във всички чанти в колата и между лични вещи.

Срещу нарушителят - български гражданин с адресна регистрация в област Разград,  е съставен акт за нарушение на Закона за митниците.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки