Паяк с циркови номера и кражба на тромпет и стари пушки в Казанлък


Паяк с циркови номера и кражба на тромпет и стари пушки в Казанлък
Снимки: presstv.bg
29 Август 2017, Вторник


Из сводките на полицейското управление в Града на розите

Автор: Десант

Истински цирк с автомобил на гостуващия цирк се разигра днес в Казанлък. Както съобщава местната „Прес ТВ", малко преди обед рекламното возило спира неправилно до полицията. Служителите на паяка забелязват това и вдигат минифургона, тъй като освен че е спрял в кръстовище, затруднява и преминаването на други превозни средства.

След проверка на личните документи се оказва, че циганинът, който шофира колата, е без свиделство за управление на МПС. На място пристига и патрул от полицията, който задържа нарушителя. Рекламното цирково возило е откарано до наказателен, където по-късно полицаите му свалят номерата. 



Вчера служителите от Районното управление на МВР в Казанлък пък са се натъкнали на друг куриоз. Те получават съобщение за извършена кражба от кафе-аперитив в град Шипка. При пристигането си на местопрестъплението те установяват, че неизвестен извършител е задигнал от заведението... старинна пушка, два старинни револвера, чибук, нож с извито острие, фрапе машина, четири керамични вази и... тромпет.


В категории: Парадокси

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки