Работните групи за плана за управление на Калиакра вече започнаха работа


Работните групи за плана за управление на Калиакра вече започнаха работа
Снимка: МОСВ
13 Август 2017, Неделя


Те ще търсят балансирано решение по казуса

Автор: Десант

Работните групи в Каварна вече са определени и действат за разглеждането на плана за управление на защитена зона „Комплекс Калиакра“ на местно ниво. Това стана ясно по време на срещата на министъра на околната среда и водите Нено Димов с местната общност и власти в Каварна. Групите са четири – земеделие, енергетика, лов и риболов и строителство/туризъм и ще търсят балансирано решение по казуса.

До средата на другата седмица те ще дават становища по плана. След това ще направим среща между работните групи и експертите на Министерството на околната среда и водите на място в Каварна, заяви министър Димов. Според него е необходимо да бъде намерено максимално балансирано решение между различните засегнати страни.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Приятел на България
13.08.2017 23:26:22
0
0
България трябва да настои за териториално-етническа автономия на българите в Молдова. Има прецедент от дълго време за това: гагаузите имат такава автономия от 1994 г. В случай на твърде вероятното бъдещо присъединяване на Молдова с Румъния Тараклийският район да има право за независимост.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки