Глас народен: Г-да политици, слезте от облаците и почувствайте мъката на народа си!


Глас народен: Г-да политици, слезте от облаците и почувствайте мъката на народа си!
Снимка: 24 часа
16 Юли 2017, Неделя


След интервюто на Йордан Цонев в ефира на БТВ и мазната му, хитричка физиономия, усукванията и преструвките му, си казах: „Стига! Стига са ни лъгали политици безморални! Стига сме се правили на слепи и глухи!“

Автор: Василка Петрова, Пловдив

Всички знаем, че медиите са четвъртата власт. Знаем, колко са обвързани с политиците и властимащите. Всички знаем и понесохме на гърба си този тежък преход – 28 години. Знаем кой окраде банките, кой – пенсионните фондове, кой как се възползва от избори с купени гласове, които подменят вота на българския данъкоплатец. Знаем кой мафиотизира държавата ни, кой доведе монополите и кой ги поддържа, за да грабят българския народ (съвестните и обикновени данъкоплатци).

Знаем за комисионните. Знаем за платените ток, вода, социални помощи на циганите от държавата, с наши пари - на данъкоплатците българи. Знаем и коя партия ги толерира циганите и им вменява, че само права имат, но не и задължения. Не е ли вашата, г-н Цонев (признание на Ахмед  Доган пред Слави Трифонов преди години).

Кой си затваря очите пред безчинствата им, кражбите им, убийствата им над българите? Кой стои зад гетата? Кой турцизира българските помаци и цигани, за да имат гласовете им? Кой раздаде масово паспорти на турски граждани, незнаещи български език? Кой им плаща автобусите, за да гласуват и в България, освен в секциите, които са многобройни в Турция?

Били сте Движение за права и свободи. Кого защитавате, че вашите гласоподаватели отдавна имат много повече права от българите. И те като част от партията ви преяждат с правата си, а задълженията плащаме ние.

Знаем кой фалира и обра банките. Кой правеше безплатни, уж за негова сметка абитуриентски балове в родопски села и градове. Не беше ли по управлението на КТБ, където същият ваш политик беше съдружник?  Вие не бяхте ли в бюджетната комисия на парламента? Министър Чобанов не беше ли ваш министър? А Орешарски не беше ли ваш? Нали на президентските избори го предложихте за ваш президент – на ДПС? Сега всички сте невинни и учудени.

Кой Вожд беше заявил в телевизионен репортаж, цитирам: „Аз разпределям порциите. В мен са парите и ножа, и властта“. Кой се крие по чуждите посолства? Не беше ли вашият лидер Лютви Местан, сега шеф на поредната антибългарска партия?

Защо всички от ДПС сте гневни на патриотите? Наричате ги нацисти, и че „нямат място в парламента и управлението на страната“. Те са родолюбци и искат да спасят народа и страната ни…Поне това, което е останало след големите грабежи и приватизации. Те имат повече право от вас да са в Народното събрание, защото са истински Българи, а не турчеещи се, избрани с чуждоземни гласоподаватели. Страхувате се, че могат да излязат далаверите ви на светло. Да Ви се спре кранчето и достъпа до власт.

Нали сте уж българска партия? Родени сте и сте израснали в България, а съсипвате народа ни и родината с мафиотските си фирми и владения.

Знаете ли, г-да Политици, как българския народ пълни гробищните паркове от нескопосаното ви здравеопазване? Как българските деца стават по-неграмотни от осакатеното ви образование? Знаете ли, как българите не могат да си позволят лечение, за да си платят високите сметки и данъци? Знаете ли колко нелечимо болни деца има? Колко пенсионери са подложени на геноцид от вашите нескопосни управления? Колко българи чакат на терминалите да напускат родината си, защото няма духовност, а има агресия, има бедност. Най-вече – няма справедливост.

28 години не ви ли стигат? Спрете с алчността си, с егоцентризма си и егоизма си. Отворете съзнанието си. Помислете. Слезте от облаците и почувствайте мъката на народа си. Колкото и да променяте историята, истината ще остане, както и прехода на грабежа и разпада на българската държава.

Спрете да обслужвате чужди интереси, и спрете геноцида над българските пенсионери, които изградиха тази държава, а вие 28 години разпродавахте. Никой не е вечен. Освен Бог, пред който ще отговаряте за делата си  и постъпките си, защото Той е истинския съдия!

Помислете, че голи идваме на този свят и си отиваме с един кат дрехи. Нищо не носим в земята, нито на Онзи свят. А там, ще отговаряте и пред  националните ни герои и пред предците ни, които с кръв извоюваха родината ни България, и с пот на челата я изградиха.

Най-тежко е наказанието за геноцида над собствения народ и националното предателство от алчност.

Това е моята истина, предполагам и на обикновените, непартийно зависими българи, г-н Цонев, г-да управляващи, г-да журналисти, г-да депутати. Това е моята свобода на словото, което, надявам се, ми принадлежи. Единствено то!


В категории: Коментари

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
ЯСНОВИДЕЦ
16.07.2017 12:49:01
2
0
Какъв е този ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, защо стана милиардер? ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ! Народа е в колабс ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ. Скоро ще се лее кръв, ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!
1
ЯСНОВИДЕЦ
16.07.2017 12:48:49
2
0
Какъв е този ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, защо стана милиардер? ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ! Народа е в колабс ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ. Скоро ще се лее кръв, ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки