Варна е част от световното турне на Филип Киркоров


Варна е част от световното турне на Филип Киркоров
21 Юни 2017, Сряда


Освен родния си град, „кралят“ на руската поп музика ще посети Русе, Бургас, Пловдив и София

Автор: Десант

България е част от световното турне на Филип Киркоров, който обикаля с шоу спектакъла „Я“ (в превод от руски „Аз“) - високотехнологична програма с продължителност 150 минути.

Заз нея стоят режисьорите Франко Драгоне и Павел Брюно, създали заедно пет проекта на Цирк Дю Солей и бляскавото шоу на Селин Дион „A New Day”. Хореограф е американецът тони Теста, работил с Маойкъл Джексън, Джанет Джексън, Кайли Миноуг, архитект е белгиецът Маркос Винал.

Освен родната си Варна, където ще пее на 19 септември в Двореца на културата и спорта, „кралят“ на руската поп музика ще посети Русе, Бургас, Пловдив и София. Той идва с още 80 артисти, подбрани с кастинги в цяла Русия.

Художник на осветлението е Алан Лорти от Канада, режисирал осветлението на Роберт Лепаж, Едуард Лока, Лара Фабиан и мюзикъла „Нотр Дам де Пари”, Музикален директор е французинът Иван Кассар, който е работил с Лара Фабиан и Джони Холидей.

Филип Киркоров е най-продаваният руски изпълнител, който никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България. Роден е на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки