Президентът с двоен аршин: Хитлеристката снимка на Узунов не е проблем, обаче другите са нацисти


Президентът с двоен аршин: Хитлеристката снимка на Узунов не е проблем, обаче другите са нацисти
15 Юни 2017, Четвъртък


Според Румен Радев искането на оставката на секретаря му било с манипулативни аргументи. Такива, между другото бяха и аргументите покрай „скандала“ с Павел Тенев, но това, въпреки всичко, му коства поста в регионалното министерство

Автор: Светлана Николова

Президентът Румен Радев няма намерение да поиска оставката на своя секретар по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов, който лъсна на снимка, издокаран като Адолф Хитлер, с вдигната ръка за нацистки поздрав.

Това стана ясно във Варна, където държавният глава е на официално посещение.

Абсурдното е подобно окарикатуряване на Хитлер да бъде приравнявано към флирта с нацизма, каза Румен Радев в отговор на журналистически въпрос, ще спази ли и той морала така, както премиерът Бойко Борисов, Обединените патриоти и пострадалият от истерични нападки в медиите Павел Тенев сториха.

Подобна саркастична снимка, правена преди 9 години в музея на восъчните фигури „Гревен“ в Париж, стана повод от БСП, ДПС и няколко соросоидни организации и грантаджийски медии да смачкат в калта името на Тенев. Това доведе до освобождаването му от поста заместник-министър на регионалното развитие.

„Тези политици, които сега искат оставката на Узунов, представят манипулативни аргументи“, заяви още държавният глава.

Такива, между другото, бяха и аргументите покрай „скандала“ с Павел Тенев, но Румен Радев удобно забрави този факт. И показа нагледно що е то двоен аршин. При това, в пълен унисон с партията, която го издигна за президент.

Щом е от патриотите, Павел Тенев е нацист. Щом е от „нашите“, Пламен Узунов е невинен шегаджия. Единият напусна доброволно поста, другият се ползва със закрилата на президента и на БСП.






В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки