Патриотите отбелязоха Деня на храбростта и Българската армия


Патриотите отбелязоха Деня на храбростта и Българската армия
06 Май 2017, Събота


Родолюбците от „Национален фронт за спасение на България“ почетоха на 6 май подвига на хилядите воини от редовете на славната българска армия, паднали за свободата и обединението на Родината

Автор: Силвия Горанова

Членове и симпатизанти на „Национален фронт за спасение на България” от цялата страна почетоха днес подвига на хилядите воини от редовете на славната българска армия, паднали за свободата и обединението на родината.

В Бургас патриотите се преклониха пред Паметника на 24-ти пехотен Черноморски полк в центъра на морския град.



Точно в 10,00 часа венци и цветя там поднесоха депутатите Валентин Касабов и Христиан Митев, общински съветници от политическата формация, представители на партия „Средна европейска класа“, журналисти от телевизия СКАТ и сайта „Десант“.

„В момента българската армия е в окаяно положение, но мисля, че е въпрос на време, на български дух, на Възраждане на България, това да се промени. Миналото е ясно. Бъдещето зависи само от нас”, каза Валентин Касабов, който е и зам.-председател на НФСБ.

„Отново да имаме армия, каквато нашата държава заслужава – всички българи си го пожелават на 6 май. Аз обаче се надявам, че с избора на новия министър на отбраната – съпредседателят на коалицията на Обединените патриоти Красимир Каракачанов, армията ни да има такъв възход. Да бъдат провеждани онези политики, които бяхме записали в предизборната си програма, за да има по-добри дни за българската армия” добави Христиан Митев.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки