Извънреден брифинг заради въоръжения грабеж в Студентски град


Извънреден брифинг заради въоръжения грабеж в Студентски град
22 Март 2017, Сряда


Задържани са двама мъже, които разполагали със завиден арсенал - боен пистолет с боеприпаси и патрон в цевта, пушка-помпа с боеприпаси, маски с прорези, ръкавици, бронежилетка

Автор: Десант

Говорителят на Софийска градска прокуратура Зорница Таскова, Младен Маринов - директор на СДВР и Константин Димитров – зам.-директор ГД „НП“, ще дадат брифинг във връзка въоръжение грабеж в Студентски град.

Припомняме, че криминалисти от ГД „Национална полиция“ задържаха двама мъже, на възраст 40 г. и 59 г., при опит за грабеж около 2,00 часа след полунощ на 22 март.

По първоначални данни, те влезли в денонощен обект, заплашили с оръжие двете служителки на фирмата, претърсили офиса и отворили касата. Задържани са при напускането на обекта.

От тях са иззети незаконно притежаван боен пистолет с боеприпаси и патрон в цевта, пушка-помпа с боеприпаси, маски с прорези, ръкавици, бронежилетка. В домовете им са открити газов автомат и въздушна пушка. В хода на операцията няма пострадали – нито сред служителите в обекта, нито сред осъществилите полицейските действия.

Задържани са за 24 часа. Предстои доклад на материалите в СГП.




В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки