Възмутително! Пристигнаха първите изборни туристи


Възмутително! Пристигнаха първите изборни туристи
Снимка: 24rodopi.com
16 Март 2017, Четвъртък


Автобусите до България и обратно до Турция пътуват напълно безплатно

Автор: Десант

"Автобус №1 за изборите потегли днес в 12,30 часа от Бурса за Кърджали", съобщава бодро сайтът 24rodopi.com, позовавайки се на самите изборни туристи.

По информация на изданието от Кърджали до селата са осигурени "сервизни коли", каквото и да значи това. Връщането ще бъде след изборния 26 март.

Както са споделили пътниците, превозът и в двете посоки - до България и обратно до Турция, е напълно безплатен.

Очевидно е, че изборният туризъм продължава да процъфтява и по всичко личи, че тази година ще е особено активен, след като броят на секциите в югоизточната ни съседка бе ограничен драстично.

Край на това велико преселение на изселниците ни напред-назад може да сложи въвеждането на принципа на уседналост - т.е. за да гласуваш на избрите, не трябва да си живял извън България повече от последните три години, да речем. Или да отпадне двойното гражданство - та много от тези хора дори не знаят български! Иначе керваните с турски автобуси ще продължават да пресичат границата ни в навечерието на изборните дни.

Друг е въпросът кой плаща "безплатните" турове. Редно е ЦИК да провери това, защото това си е чисто и просто купуване на гласове.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки