Емил Димитров Ревизоро: Роднини и братовчеди, наредени един до друг в листите на Марешки


Емил Димитров Ревизоро: Роднини и братовчеди, наредени един до друг в листите на Марешки
14 Март 2017, Вторник


Веселин Марешки вероятно крие данъци или продава контрабандно гориво, няма друго обяснение за евтиния му бензин, каза още кандидатът за народен представител от „Обединени патриоти” в предаването „Часът на Милен Цветков”

Автор: Десант

Кандидатът за народен представител от "Обединени патриоти" Емил Димитров -Ревизоро буквално разби популиста Веселин Марешки в предаването "Часът на Милен Цветков" на 13 март вечерта.

"Като сте толкова щастлив, да питам, постерминали ще има ли на тази бензиностанция”, запита Димитров. Той уточни, че единствено на бензиностанциите на Марешки няма устройства за плащане с карта и се плаща само кеш. Марешки се опита да се измъкне, като заяви, че надценката му била по-малка от банковата такса, която трябвало да плати.

На тези избори не е важно кой ще е първи, втори или трети, с който и да се коалираме, ще трябва да изпълни нашата политическа програма, само да не е ДПС”, заяви Димитров Ревизоро и захвана опонента си и за аптеките.

„Вие сте щели да борите картелите, не е ли картел да имаш 250 аптеки и десетки бензиностанции в България създадени, само през последната додина. Ама вие сте най-големият картел в аптеките, г-н Марешки”, продължи Димитров.

Патриотът припомни на опонента си, че преди месец е обещал да обяви данъчната си декларация, но до момента не го е направил.

„Колко ДДС сте внесли? Миналата година казахте, че сте на печалба, нека народът да види какво печелите и колко” подхвана олигарха Ревизоро.

Димитров дори предизвика Марешки да се явят заедно на "детектора на лъжата", както и да си направят пълни изследвания за наркотици, цигари, алкохол и други пороци.

"Аз ще отговарям за времето ми в митниците, а вие ще отговорите за горивата”, заяви Димитров на Марешки, но бизнесменът не остана доволен и започна да шикалкави.

Ревизоро попита Марешки как продава 20 процента по-евтино гориво. „Има си неща, които няма как да бъдат променени, освен ДДС от акцизите, така че двете възможности при него са или да продава на загуба, или да не плаща акциз на горивата”, заяви патриотът.

Марешки се опита да се измъкне с това, че цените били плаващи, но дори и водещият Милен Цветков разбра грешката на Марешки и дори го изпрати на опреснителен курс по математика.

„Вие нямате конкретни предложения за това как да борите картелите. Това започва от съдебната реформа. Това, което дори питахте в референдума, си е за ваша лична изгода”, добави Димитров, като не пропусна да припомни на Марешки, че иска да вкара в следващия парламент цялата си рода.

"Партийната конфигурация на партията ви приличала на тази на семейство Чаушеску - роднини и братовчеди наредени един до друг в листите", заяви Димитров

След като лъснаха дребните игри на аптеркарския бос за влизане в парламента, в социалните мрежи дори измислиха виц за него. Ревизоро го разказа в ефир:

„Имаме воля и след изборите ще живеем все по-добре, каза Марешки. - Радваме се за вас, отговори народът”.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки