България участва на най-голямото туристическо изложение в Бавария


България участва на най-голямото туристическо изложение в Бавария
Снимка: Министерство на туризма
23 Февруари 2017, Четвъртък


На предишния форум в Германия към нашите представители са отправени множество запитвания за възможностите за къмпинги, конен, велосипеден, планински, приключенски и голф туризъм

Автор: Десант

България участва на Международното туристическо изложение F.re.e в Мюнхен, Германия, което започна на 22 февруари и ще продължи до 26 февруари 2017 г., съобщават от Министерството на туризма.

Това е най-голямото изложение в провинция Бавария и в него тази година взимат участие над 1200 изложители от 60 страни и региони, а посетителите надхвърлят 120 000 човека.

В началото на този месец страната ни участва в още едно изложение в Германия -  REISEN Hamburg 2017 – Die Messe für Urlaub, Caravaning, Outdorr & Rad, провело се в Хамбург от 8 до 12 февруари.

Както уточняват от туристическото ни ведомство, посетителите в него са проявили голям интерес към културно-историческите обекти под егидата на ЮНЕСКО, природните ни богатства не само в близост до Българското Черноморие, но и към вътрешността на страната, т.нар. опознавателни турове. Били са отправени множество запитвания за възможностите за къмпинги, конен, велосипеден, планински, приключенски и голф туризъм.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки