Бареков презареди


Бареков презареди
07 Януари 2017, Събота


И ако името на новата му партия мяза на заглавие на телевизионно щоу, приликата не е случайна

Автор: Дина Харизанова

С изтъркани фрази и откриване на топлата вода в слово за това как страната ни е останала най-бедната държава в Европа и заклеймяване на корупцията Николай Бареков постави началото на новия си политически проект "Презареди България".

И ако името на партията мяза на заглавие на телевизионно щоу, приликата не е случайна. Първо нейният лидер е бивш телевизионер и очевидно не може да избяга далече от това си амплоа, дори и в Брюксел. И второ, то е избрано с гласуване в интернет като в евтино конкурсче за име на ново шоу. В анкетата влизали още такива названия като "Презареждане България", "Българско Възраждане", "Ново начало" и други.

За да е пълен циркът, скъп гост на учредяването трябваше да е премиерът на Сърбия Зоран Живкович, Но дори природата се смили и прати снежни виелици, които възпрепятстваха появата му в НДК.

От партийно прессъобщение разбираме, че и над 500 членове и симпатизанти са били "затрупани от преспи и лавини" и не са успелида стигнат до София. Но нейсе. Поне бившият премиер на България Ренета Инджова успя да присъства на събитието, за да изтъкне пред присъстващите, че Бареков имал "силите, чара и шанса" да ги води. Което не прави форума по-представителен, разбира се. И по-чаровен!

Задаващите се избори отвориха нови хоризонти за палячовщината на бългаската политическа сцена. И мнозина съзряха шанс за своите пет минути слава. И за презареждане! Въпреки че вече са доказали, че са непригодни да бъдат политици. Но както е рекъл народа - луд умора няма, само се поти! 


В категории: Новини , Коментари

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
MUNCHO
09.01.2017 13:14:52
0
0
S NETARPENIE O4AKVAM U4REDJAVANE NA,,PREJAZDANE -BALGARIJA,, V KOJATO DA VJAZAT VSI4KI UPRAV
LJAVALI DO SEGA!I S EDNA EDINSTVENA TZEL-POVE4E NIKAKVO U4ASTIE V POLITI4ESKIJAT ZIVOT NA STR
ANATA! AKO,,ZABRAVJAT,,MOZEM DA GO NAPRAVIM NIE-IZBIRATELITE.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки