Общински съветник от НФСБ помогна на пловдивско село


Общински съветник от НФСБ  помогна на пловдивско село
Анастас Димитров
27 Май 2016, Петък


Анастас Димитров съдейства на кметството във Войводиново да защити проект за изграждането на спортна площадка

Автор: Десант

Жителите на пловдивското село Войводиново ще се сдобият с нова модерна спортна площадка, върху която ще бъдат поставени специални фитнес уреди. Добрата новина стана известна в края на миналата седмица.
Основна заслуга за бъдещото съоръжение има общинският съветник Анастас Димитров от „Национален фронт за спасение на България“ в местния парламент на община Марица.
Той помогна на кметството на Войводиново да кандидатства за изграждането на площадката по програма „Чиста околна среда 2016 “ на Министерството на околната среда и водите.

Програмата дава възможност на малки населени места да реализират свои проекти, свързани с благоустрояването на паркове, създаване на зелени зони, спортни площадки и други места за отдих.
„Проектът е на стойност 10 хиляди лв. и ще бъде изграден по европейска стандарти. Площадката ще бъде в сегашния парк на Войводиново и ще даде възможност на младите хора от селото да спортуват на открито. Надявам се да има и много други инициативи, които в крайна сметка да спомогнат за спирането на процеса на обезлюдяване на малките населени места като Войводиново“, заяви Анастас Димитров.

За да се предотвратят вандалски прояви, около новото съоръжение ще бъдат поставени камери за видеонаблюдение. Срокът за  завършване на строежа на площадката е до ноември 2016 г.
Голяма помощ за осъществяването на тази идея оказа и заместник-председателят на Националния фронт и народен представител от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Борис Ячев.

„Проектът, изготвен от Анастас Димитров за Войводиново, бе един от най-добре мотивираните и заслужено спечели финансиране от Екологичното министерство. Надявам се бъдещата спортна площадка да послужи за пример за подпомагане развитието на малките селища. Ще припомня, че това е един от важните приоритети на НФСБ в Народното събрание и местната власт“, отбеляза Борис Ячев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки