Родена в София красавица е шеста на „Мисис Свят“


18 Април 2016, Понеделник


Българката Десислава Крайчева, която живее в САЩ, се класира на почетното шесто място в международния конкурс за най-красива омъжена жена в света – „Мисис Свят 2016 “.

Автор: Георги Ваташки

Бляскавото събитие се проведе на 1 април в китайския мегаполис Шанхай, като в него взеха участие представителки на 33 държави. Титлата спечели Мисис Южна Африка - Кандис Абрахамс.
„Конкуренцията в конкурса беше жестока, защото всяка една от претендентките за короната иска да представи страната си по най-добрия начин. Конкурсът „Мисис Свят“ e световна платформа, на която се изявяват не само красиви дами, но и тези, които имат успешна кариера и активно се занимават с благотворителност. Аз лично реших да участвам, защото прецених, че мога да представя себе си, България и каузата, за която се боря, по най-добрия начин“, разказа красавицата пред „България сега“.

Десислава е родена в София през 1982 г. Завършва международно право в Софийския университет „Св. Климент Охридски", а след това и магистърска степен по бизнес администрация. През 2002 г. заминава за Америка за две години на културен обмен и стаж, осигурен от столичната Алма матер.
„След като той завърши, не виждах големи перспективи за развитието си в България. Затова през 2006 г. с две българки основахме кантора за недвижими имоти в Лас Вегас. Този бизнес тогава се развиваше с огромна скорост и се включих в правилното време.

Започнах активно да се занимавам с недвижими имоти. Първите инвестиции бяха в Лас Вегас, след това се пренасочих към Флорида и Калифорния. Беше трудно, тъй като конкуренцията беше много голяма, но с труд, постоянство и малко късмет всичко се постига“, разказва българката.
Днес тя живее в Лос Анджелис, където в началото на годината отваря врати вторият офис на фирмата й, като през май предстои да бъде открит и трети в Пасадена.
Освен с бизнес, Десислава се занимава активно и с благотворителност. Тя е основател и член на борда на директорите на организацията „Доброволци за хуманизъм”,създадена през 2013 г.

Фондацията предлага безплатна медицинска помощ на хора, които не могат да си позволят това – основно в Африка. По-голямата част от финансирането става чрез набиране на средства от спонсори и хора, които отделят от времето си за каузата. Досега „Доброволци за хуманизъм“ са организирали три благотворителни мисии – две до Уганда и една до Кения.


В категории: Горещи новини , Нашенци зад граница

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки