Те го казаха


02 Април 2016, Събота


„Напъните на ГЕРБ към ДСБ напоследък ми напомнят една забавна история от ранната ми адвокатска практика.


Една дама получила призовка за бракоразводно дело. И ни ангажира с по принцип рядката задача да се борим за отхвърляне на иска и запазване на брака. Напънахме се, свършихме си работата, приложихме въртеливи адвокатски номера и ... спечелихме делото. Бракът "оцеля". А дамата се обажда, недоволна, и пита защо мъжът не се прибира вкъщи. Наложи се да обясним, че адвокатските номера могат да ти спечелят дело. Може да получиш документ, че си все още омъжена. Но мъжа вкъщи не могат да ти докарат... Така че, скъпи колеги, борбата да докажете научно, че сме в коалиция с Вас, няма да възстанови доверието и да ни върне "вкъщи". Размахвайте си въртеливите адвокатски аргументи. В тази област съм по-добър от Вас, но няма да се изкуша да Ви натрия носа, по адвокатски. Ние оставаме извън тази власт, защото българските граждани имат нужда от алтернатива. А Вие сте свободни да ни нарежете костюмите и да ги изхвърлите през прозореца. Пералнята задръжте. Ще Ви трябва"
Радан Кънев в профила си във Фейсбук

Иван Костов е бил последният български премиер  с визия какво ще става в държавата след месец-два. След това вече има само манекени, които съобщават нещо и нищо не се случва"
Татяна Дончева от „Движение 21“

„На оперативно ниво в Касата ще бъде потърсена отговорност, но аз нямам за себе си обяснение, няма го и у онколозите, каква е причината тази пътека да бъде намалена с 60 процента. Проблемът е, че цените на клиничните пътеки по проект бяха необосновано, немотивирано, без какъвто и да било смисъл намалени"
министърът на здравеопазването Петър Москов

„Двама от подсъдимите са си слагали латексови ръкавици, което психиатрите го обсъждат, че едва ли не гардовете са садисти. А те имат кожно заболяване и не трябва да им цапат ръцете. Този момент трябва да бъде обсъждан в умисъла ти. Аз имам ли умисъл да убивам някого, след като си слагам ръкавици, за да не ми се инфектират ръцете, ще му давам ли салфетки да си бърше кръвта, ще му показвам ли пътя да си заминава, за да не го  бият останалите?“
Иван Томов, адвокат на единия от гардовете, пребили до смърт във варненски мол психично болния Нягол Петров

„Тези момчета не са от тази земя, а от друга планета. Те са някакви извънземни психари, защото не може на тази земя да живеят такива хора. Като не ти е приятен един човек – удари му един ритник, удари му един шамар, изгони го. Наказателна рота ли са тези момчета - до такава степен да строшиш кокалите на някого, че да няма здраво ребро. 75 удара са преброени по тялото на брат ми“
Петър Петров, брат на убития от бой във варненски мол Нягол Петров

„Въпреки това разрешение и предвид категорично изразената ми вече позиция да преустановя занапред всяко мое участие в български бизнес проекти, „Нова българска медийна група холдинг" АД се отказва от приключване на сделката по придобиване на телевизия „Канал 3“. Във връзка с продължаващите спекулации, тиражирани както от конкурентни издания, така и от мои политически опоненти, за „медиите на Пеевски" и за наличието на концентрация на медийния пазар, за пореден път ясно посочвам, че в състава на холдинга „Нова Българска Медийна Група Холдинг" АД влизат дружества, издаващи само и единствено вестниците "Монитор", "Телеграф", "Политика Днес", "Меридиан мач", като холдинга притежава участие и в регионалния вестник "Борба". Пазарният им дял на българския вестникарски пазар по никакъв начин не може да се определи като „концентрация", доколкото има над 250 издавани вестника на територията на страната, а спрямо общия медиен пазар, включващ и електронните медии (телевизии, радиа и интернет сайтове), делът на горепосочените вестници е несъществен"
Делян Пеевски обяснява през сълзи решението си да се откаже от купуването на „Канал 3“


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки